Werk- en leerervaring

Heden en verleden 

Ik liep onder meer stage op de afdeling educatie en bij de tekstschrijver van de Stadsschouwburg Amsterdam (nu Internationaal Theater Amsterdam), productiehuis SLAA en ik werkte als pr-assistent voor Read My World. Mijn werk werd onder andere gepubliceerd in DW B, ZINK, De Revisor, The Galaxy Gazette, een Kakkerlakje en op Hard//hoofd. Van 2019 t/m 2021 was ik plaatsvervangend secretaris van de medezeggenschapsraad van ArtEZ. In diezelfde periode was ik één jaar secretaris en twee jaar voorzitter van de studievereniging KIK. In de zomer van 2019 was ik een van de residenten van de schrijfresidentie van deBuren. Ik schreef recensies voor De Reactor, waar ik tevens als redacteur heb gewerkt. In april 2021 verscheen het boek Gedichten van het nieuwe millennium, waar ik een aantal gedichten van een bespreking heb voorzien. In 2021 schreef ik daarnaast columns over poëzie voor Awater en besprak ik pas gepubliceerde poëziebundels in de Poëziekrant. Vanaf september 2021 t/m september 2022 was ik onderdeel van #DatMeenJeNiet, een initiatief van Movisie. ’s Zomers werk ik als kok op Buitenkunst, waar ik sinds 2021 ook schrijfworkshops geef. Sinds 2021 ben ik tevens werkzaam als vakdocent creatief schrijven in het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs en geef ik kooklessen aan kinderen van groep 4 t/m 8. Sinds 2024 ben ik bestuurssecretaris van Stichting Martin Fondse Music.

Klik hier mijn gehele curriculum vitae.